НОВИНИ

Проведення онлайн -заходів


Практичною психологинею Харківської гімназії №59 Майбородою Вікторією були проведені онлайн-заходи з 02.04.2024 по 08.04.2024 з учнями до Всесвітнього дня здоров'я:

- з молодшої школи 1- 4 класів проведений наступний захід: "Всесвітній день здоров’я".

- з учнями середньої школи 5-9 класів проведений захід: "Здоровіші Разом"

/Files/images/_foto_1/1----3.png


Онлайн заходи з учнями у лютому 2024

Протягом лютого 2024 року практичною психологинею Харківської гімназії №59 Майбородою Вікторією були проведені онлайн-заходи з учнями щодо сприяння адаптації до соціальних умов існування у суспільстві.
Онлайн-інтерактивні заняття з учнями молодшої школи , щодо підвищення стійкості до переживання наслідків стресу школярами та підлітками після психотравматичних подій з формування життєстійкості: з учнями 1-А класу "В надійних обіймах" та з учнями 2-4 -х класів "На крилах підтримки".
Онлайн-інтерактивні заняття з учнями 5-7-х класів, щодо підвищення стійкості до переживання наслідків стресу школярами та підлітками після психотравматичних подій з формування життєстійкості: "Простір моїх змін".
Онлайн-заходи, щодо попередження вживання неповнолітніми наркотичних та психотропних речовин з учнями 8-9 класів «Будь незалежним!»

Години спілкування...


Онлайн заходи з учнями у січні 2024 року

Протягом січня 2024 року практичною психологинею Харківської гімназії №59 Майбородою Вікторією були проведені онлайн-заходи з учнями щодо сприяння адаптації до соціальних умов існування у суспільстві:

  1. онлайн-інтерактивні заняття з учнями молодшої школи , щодо підвищення стійкості до переживання наслідків стресу школярами та підлітками після психотравматичних подій з формування життєстійкості: з учнями 1-А класу "В надійних обіймах" та з учнями 2-4 класів "На крилах підтримки".
  2. онлайн-заходи, щодо попередження вживання неповнолітніми наркотичних та психотропних речовин з учнями 5-7 класів «Психологія залежної поведінки»! та перегляд інформаційних відеороликів:"Як марихуання впливає на ваш мозок", "Куріння чи вейпінг?", "Смартфононезбека: інтернет залежність та її наслідки", "Яка ваш телефон змінює вас".
  3. онлайн-заходи, щодо проведення профорієнтаційної роботи та формування готовності учня до професійного самовизначення «Ким я бачу себе?» та перегляд інформаційного ролика "Як обрати професію".

Онлайн заходи з учнями в грудні 2023 року

Протягом грудня 2023 року практичною психологинею Харківської гімназії №59 Майбородою Вікторією були проведені онлайн-заходи щодо підвищення поінформованості учнів та привернення уваги до проблем подолання насильства в сім,ях, жорстокого поводження з дітьми та підлітками, упередження та протидія сексуальному насилля в інтернеті.

З учнями 1-го та 5-х класів інтерактивні заняття щодо підвищення стійкості до переживання наслідків стресу школярами та підлітками після психотравматичних подій з формування життєстійкості.

З учнями 1-4-х класів онлайн заняття щодо ознайомлення учнів із формами та видами насилля, його наслідками, усвідомлення можливості різних стилів реагування, перегляд та обговорення інформаційних фільмів, які допоможуть запобігти насиллю серед учнів: «Як вберегтися від насильства в сучасному світі?»

З учнями 5-7-х класів онлайн заняття щодо сприяння адаптації до соціальних умов існування у суспільстві: «Я знаю, як спілкуватись в інтернеті "Не ведусь!"»

З учнями 8-9-х класів онлайн заняття щодо ознайомлення учнів із формами онлайн насилля, його наслідками, усвідомлення можливості різних стилів реагування та перегляд соціального ролику «Стоп секстинг».

Відео ТУТ...


Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства!"

Протягом листопада 2023 року практичною психологинею Майбородою Вікторією Євгеніївною були проведені онлайн-заходи в рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства".

Мета заходів: сприяти розумінню та обізнаності учасників освітнього процесу про всі форми насильства, створенню в суспільстві простору вільного від насильства та поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків, а також шанобливе ставлення до людей(дітей) з інвалідністю, хворих на ВІЛ.

З учнями першого та п'ятих класів були проведені інтерактивні заняття, щодо підвищення стійкості до переживання наслідків стресу після психотравматичних подій з формування життєстійкості.

Для учнів 2-4 класів проведені онлайн заходи до «Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом». Учні 6-7 класів переглянули освітній серіалу "Про кібербулінг для підлітків".

З учнями 8-9 класів проведені бесіди щодо підвищення рівня поінформованості учнів з проблеми торгівлі людьми: «Торгівля людьми. Питання та відповіді». А для учнів 7-9 класів проведено гру "Безпечний простір" на сайті Kahoot!

Звіт ТУТ...


Онлайн -заходи до всесвітнього дня ментального здоров'я

Протягом жовтня 2023 року практичним психологом Харківської гімназії №59 були проведені онлайн-заходи щодо дня Всесвітнього дня ментального здоров'я.

Мета заходів: ознайомити учнів з поняттям «ментальне здоров’я», формувати ціннісне ставлення до свого здоров’я, мотивацію до збереження психічного здоров'я як необхідної складової життєдіяльності успішної людини.

З учнями 1-4 ласів та 5-6 класів проведено заходи щодо ознайомлення з методами саморегуляції та керування психофізичним станом:: «Скажи чесно, ти як?».

З учнями 7-9 класів з учнями онлайн-заходи, щодо розвитку особистісних якостей, формування ціннісного ставлення до себе, формування морально-духовної особистості: «Пізнай себе - пізнаєш світ!»


Тиждень протидії булінгу

Протягом вересня 2023 року практичним психологом Харківської гімназії №59 були проведені онлайн-заходи щодо тижня протидії булінгу.

Мета заходів - це протидія та своєчасне виявлення проявів булінгу, формувати доброзичливе ставлення одне до одного, підвищення обізнаності про наявне насильство серед дітей, зниження толерантностідо насильницької поведінки та залучення дітей, батьків та вчителів до створення безпечного освітнього середовища.

З учнями молодшої школи проведено наступні онлайн-заходи гляд інформаційних роликів: "Хаппі та її суперсила", "Як боротися з булінгом. Поради для дітей".

З учнями середньої школи проведено наступні онлайн-заходи: "Що таке кібербулінг та як йому протистояти?"

З батьками проведено наступний просвітницький онлайн-захід:"Що варто знати про кібербулінг".


Онлайн-інтерактивні заходи з учнями середньої школи

З 20.02.23 по 24.02.23 практичним психологом проведені онлайн-інтерактивні заняття з учнями середньої школи щодо підвищення стійкості до переживання наслідків стресу школярами після психотравматичних подій з формування життєстійкості.


Кiлькiсть переглядiв: 41